Community Builders Ieder Talent Telt

0 - 99 Jaar


COMMUNITY BUILDERS

 
WIE ZIJN WIJ - WAT BEWEEGT ONS - HOE  KUN JE ONS BEREIKEN?

Rick van Hoeij - Doe Ieder Talent Telt Team


rickvanhoeij@live.nl


06 23 39 53 38


Mijn naam is Rick van Hoeij en ik ben sinds 2016 actief betrokken bij Ieder Talent Telt (ITT). Ik ben mijn lange schoolloopbaan gestart om het vmbo en later doorgegroeid naar het mbo en hbo. Ik ben dus kortgezegd een vmhbo-er. Momenteel studeer ik af als opleidingskundige. Ik heb een enorme passie voor het leren en ontwikkelen van allerlei mensen, maar ook mezelf.


Door actief betrokken te zijn bij ITT maak ik een wereldreis mee door Nijmegen. Ik ontmoet allerlei mensen die ik in het dagelijks leven niet zomaar zou ontmoeten. Vanuit mijn rol als Community Builder sta ik veel in contact tussen allerlei organisaties en mensen. Inmiddels hebben we een DO-ITT team, waarin allerlei jongeren en professionals met elkaar samenwerken en samen leren. Mijn verlangen is om meer recht te doen aan de talenten van kinderen en jongeren.


Wil je ook een wereldreis door Nijmegen maken? Neem gerust contact met me op.

 

Aran Jeurissen


Hallo allemaal!


Mijn doel is om jongeren actief kennis te laten maken met de mogelijkheden van talentontwikkeling binnen en buiten Nijmegen. Ik wil jongeren laten zien dat ze niet alleen binnen de mogelijkheden van hun eigen opleiding, woonplaats, vriendengroep etc. ontdekkingen kunnen doen waarmee ze zichzelf kunnen verbazen (van hun eigen talent)!


 aranjeurissen@gmail.com


 06 13 75 38 76Cees Janssen-Bos


ceesjanssen@gmail.com


06 30 35 49 05Mirjam van Heiningen


mirjamvanheiningen@yourvirtualpro.nl


06 81 12 03 80Marleen van de Westelaken


marleen.vandewestelaken@han.nl


06 23 22 06 06Karien Wijngaards


k.wijngaards@kandinskycollege.nlFrans Janssen


f.janssen@mso.ru.nl


 024-3611658Masja van der Werve


m.van.der.werve@kion.nl


06 22 48 07 29Judith Stoep - Community Builder vanuit de Radboud Universiteit


Samen met de andere community builders wil ik mijn netwerk- en organisatiekracht inzetten zodat de beweging van ITT gecontinueerd en verbreed wordt. Binnen onze RU-muren bevinden zich (aanstaande) professionals die hun hoofd, handen en hart willen inzetten voor de maatschappij, of dat al doen. Studenten en medewerkers die zich belangeloos beschikbaar stellen om kinderen en jeugdigen te ondersteunen en de directe leefwereld leefbaarder te maken. Bij mijn thuishonk, Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde, gebeurt dat al concreet onder de noemer van Kennis in Praktijk: (ortho-)pedagogen in spe doen vrijwilligerswerk bij sportclubs, gehandicaptenorganisaties, maatschappelijke instellingen en scholen, en leggen zo een verbinding tussen hun opleiding en het praktijkveld, waar de nood om kennis, vaardigheden en inspiratie soms hoog is. Ik ga aan de slag om deze verbindingen ook op andere plaatsen te leggen.


j.stoep@pwo.ru.nl


024-3612822Gijs van Hout


024-3287045 (Montessori ollege


 

Iedereen is anders en heeft eigen talenten en kwaliteiten die individuen bijzonder maken. Talent beperkt zich niet tot diegene die excelleren op het hoogste niveau maar bevindt zich in iedereen op zijn of haar eigen manier. Door iedereen zijn of haar talent te laten benutten willen wij kansen  creëren waarin iedereen e ruimte krijgt om mee te bewegen in een veranderende samenleving.  De innovatieagenda zoekt naar manieren waarop mensen steeds opnieuw de gelegenheid krijgen om met de eigen unieke krachten een passende plaats te vinden in de samenleving en deze mee te vormen. De focus ligt op een leven lang ontwikkelen  in relevante netwerken die ons optillen in de volgende zone van naaste ontwikkeling. Dan bedoelen we niet alleen de ontwikkeling van het individu maar ook de ontwikkeling van het collectief. Onze stad bestaat immers niet alleen uit 170.000 selfies maar uit groepsfoto’s van wisselende samengestelde community ’s. 

Media van broedplaats